Delta i årets fotbollsskola!

Fotbollsskolan passar för alla barn. Både nybörjare som vill testa sporten och barn som redan spelar fotboll men vill utvecklas ännu mera.

Fotboll är Sveriges största idrott för barn- och ungdomar och arrangeras av lokala föreningar i hela landet. Oavsett var du bor så kan du hitta en förening nära dig. Att spela fotboll är framför allt roligt men innebär även att du förbättrar din koordination och kondition samtidigt som du tränar på att samarbeta med andra.

Varje förening som arrangerar fotbollsskola har olika förutsättningar och bestämmer därför själva över praktiska detaljer som till exempel dagar, tider och plats. På fliken "anmälan spelare" hittar du alla föreningar som har registrerat fotbollsskolor. Där kan du läsa mer om vad som gäller på den eller de fotbollsskolor som du är intresserad av.

Föreningar som arrangerar fotbollsskola får hjälp av fotbollförbundet med att göra fotbollsskolan så rolig och utvecklande som möjligt för spelarna. Samtidigt får du som deltagare möjlighet att ta del av erbjudanden från förbundets partners. Nedan följer några exempel på vad ni får ta del av.

Partners