Återbudsinformation

I år är Magnus Furberg och Andreas Eriksson gemensamt återbudsansvariga för samtliga domaruppdrag som tillsätts av distriktet. Alltså huvuddomare i division 4 herrar respektive division 1 damer och nedåt samt assisterande domare i division 2 herr respektive Elitettan och nedåt.

Alla domare ska i första hand lösa egen ersättare. Tryck Arkiv > Övrigt > Visa tillgängliga domare > Ange aktuellt datum, zon (Umeå = SÖDRA, Skellefteå = NORRA, Lycksele = VÄSTRA) samt rätt behörighet för det uppdrag ni söker ersättare till. Tryck sedan Visa så ser ni telefonnummer till tillgängliga domare med rätt behörighet. När ni hittat ersättare, meddela återbudsansvarig per mejl eller sms. Inget per Messenger eller telefon! Endast i nödfall får ni vända er direkt till återbudsansvarig.

Magnus och Andreas har veckovis ansvar för HELA Västerbotten enligt följande veckoschema:

16: Magnus
17: Andreas
18: Andreas
19: Magnus
20: Magnus
21: Andreas
22: Magnus
23: Andreas
24: Magnus
25: Magnus
26: Andreas
27: Andreas

Magnus Furberg
070-510 04 69
magnusfurberg21@hotmail.com

Andreas Eriksson
070-299 52 82
miroishlas@gmail.com