Sista chansen - SM för Flickor 17 år

Sista anmälningsdag till F17 SM är den 16 januari. Missa inte att anmäla ert lag.

  • F17 avgörs i regionala seriegrupper och därefter genom slutspel. Slutspelet består avåttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och final. F17-serierna anordnas av SvFF ochadministreras av SDF.
  • Fri anmälan råder till tävlingen.
  • Kombinerade lag som består av maximalt två föreningar har rätt att delta i tävlingen. I dessa fallanmäls lagen i ett kombinerat lagnamn, vilket ska godkännas av SvFF. SvFF kommer att tillämpasamma principer som 2021 gällande kombinerat lagnamn, dvs. båda föreningarnas fullständigaofficiellt registrerade namn ska framgå (ex. Förening IK/Förening SK).
  • ÅlderregleringI F17 gäller att endast spelare som under det innevarande kalenderåret (2022) fyller minst 15 år(födda 2007) och högst 17 år (födda 2005) får delta. Till varje match måste ett deltagande lags spelarförteckning bestå av minst 50 % spelare som under året 2022 fyller minst 16 år (födda 2006) och/eller 17 år. Samtliga spelare ska vara registrerade i den deltagande föreningen.
  • Överråriga spelare (maximalt tre varav två får delta som utespelare) tillåts även 2022.

Anmälan gör ni via denna länk: https://aktiva.svenskfotboll.se/anmalan-sm-f17/ Senast den 16 janauri