Inbjudan till UEFA B

Norrbottens FF samt Västerbottens FF inbjuder till Tränarutbildning UEFA B för seniortränare

INNEHÅLL

UEFA B har en seniorinriktning där matchen och tävlingsmomentet har högre prioritet än i SvFF:s ungdomstränarutbildningar. På UEFA B möter du ett innehåll som ger dig kompetens att coacha ditt lag mot både resultat och utveckling.

KURSUPPLÄGG

Kursen består av fem samlingar à två dagar och en på tre dagar. Mellan samlingarna ligger perioder med webbaserade uppgifter. Varje period motsvarar minst åtta timmars arbete. Deltagare anmäler sig till hela utbildningen och kursen är sammanhängande d v s genomförs i en sekvens.

KURSDATUM OCH ORTER

24-25 Oktober Piteå Modul 1

14-15 November Luleå eller Piteå Modul 2

5-6 December Umeå Modul 3

16-17 Januari Umeå Modul 4

13-14 Februari Piteå Modul 5

12-14 Mars Luleå Modul 6-7

Inbjudan med mer info hittar du här: Inbjudan UEFA B 2020/2021

Anmälan görs via denna länk: Anmälan till UEFA B 2020/2021