Tränarutbildning A Ungdom

Västerbottens Fotbollförbund bjuder in till Tränarutbildning A ungdom. Denna utbildning vänder sig till alla ungdomstränare med ambition att leda och coacha sina spelare med moderna lärandemetoder och högsta kvalité när det gäller träningsinnehåll och individuell uppföljning, allt för att uppnå optimerad utveckling och nöjda spelare.

Utbildningen är 4 dagar, fördelat på 2 helger. Första helgen 16-17 november är utbildningen i Umeå. Den andra helgen 7-8 december är utbildningen i Skellefteå. Innan kursstart och mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter. Webbuppgifterna skickas ut med kallelsen 14 dagar innan kursstart.

Umeå 16-17 november

Skellefteå 7-8 december

Behörighet: För att gå Tränarutbildning A Ungdom måste man ha gått Tränarutbildning B Ungdom eller UEFA B.

Ange om du har en förening som betalar din utbildning. Föreningen ska godkänna att du deltar i kursen. Kom ihåg att meddela din förening att du har anmält dig. Godkänner inte föreningen er anmälan plockas er anmälan bort.

För dig som inte har en förening som ska betala så får du själv betala in till VFF. Kursavgiften betalas till VFF:s bankgiro 574–4289 eller till Swish 1231707413 senast en vecka innan kursstart. Märk din inbetalning med ditt namn och "Tränare TUAU".

I kursavgiften ingår kursmaterial, måltider, boende (del i tvåbäddsrum. Gäller vid resväg minst 10 mil), samt resebidrag, 14:-/mil + 0,50 kr/passagerare. Samåkning är ett krav.
Återbud lämnas senast 7 dagar före kursstart till stina@vffboll.ac.se eller 070-5770146. Vid avanmälan senare än 7 dagar debiteras full kursavgift.

Kallelse med program och webbuppgifter skickas till angiven e-postadress senast 14 dagar innan utbildningen startar.

Klicka här för Anmälan.