Målvaktstränarutbildning C

Västerbottens Fotbollförbund bjuder in till Målvaktstränarutbildning C. Det är målvaktstränarutbildningens första kurs som ska stärka och stimulera målvaktsspelet inom barn- och ungdomsfotbollen.

Kursen består 1 dag med teori och praktik samt cirka 4 timmars webbstudier. Webbstudierna görs innan den fysiska träffen.

Plats: Skellefteå

Datum: 2019-12-07

Förståelsen för målvaktens betydelse för laget ökar ständigt. En bred utbildning i tidig ålder, där målvaktsspelet sätts in i sitt sammanhang och ingår som en del för alla, lär barnen och ungdomarna att förstå helheten, det vill säga spelet och matchen. Rollen som målvakt kan betyda att allt fler fortsätter hela vägen fram till seniorspelare.

Målvaktstränarutbildning C är målvaktstränarutbildningens första kurs som ska stärka och stimulera målvaktsspelet inom barn- och ungdomsfotbollen. Syftet är att ge en introduktion till rollen som ledare/målvaktstränare för åldersgruppen 6–14 år där fokus ligger på enkelhet, ett positivt förhållningssätt och praktiska tips.

I boken och webbplatsen som ingår i kursmaterialet får du träningstips och ett stort övningsregister med lekar, färdighets- och spelövningar samt hela träningsprogram.

Ange om du har en förening som betalar din utbildning. Föreningen ska godkänna att du deltar i kursen. Kom ihåg att meddela din förening att du har anmält dig. Godkänner inte föreningen er anmälan plockas er anmälan bort. Föreningen kan ansöka om Idrottslyft på 50 % av kurskostnaden. Idrottslyft betalas ut i mån av medel.

För dig som inte har en förening som ska betala så får du själv betala in till VFF. Kursavgiften betalas till VFF:s bankgiro 574–4289 eller till Swish 1231707413 senast en vecka innan kursstart. Märk din inbetalning med ditt namn och "Målvaktstränare" samt ort.

I kursavgiften ingår kursmaterial, måltider samt resebidrag, 14:-/mil + 0,50 kr/passagerare. Samåkning är ett krav.

Återbud lämnas senast 5 dagar före kursstart till stina@vffboll.ac.se eller 070-5770146. Vid avanmälan senare än 5 dagar debiteras full kursavgift.

Kallelse och program skickas till angiven e-postadress 14 dagar innan utbildningen startar.

Klicka här för anmälan.

Klicka här för webbuppgifterna.