Futsal världens snabbast växande sport!

Nu närmar vi oss sista anmälningsdag till kommande Futsaltävlingar.

Missa inte att anmäla ert lag till Futsalserie, cup och DM. Sista anmälningsdag är den 31 augusti.

DM för 15 och 17 åringar är SM-kvalificerande där segrande lag Pojkar samt finallagen Flickor går vidare till SM.
Ett av gruppspelen i SM spelas i Balderhallen den 9 februari, dit går segrande lag från Pojkar och ett av finallagen flickor, DM-segraren väljer spelplats mellan just Balderhallen i Skellefteå och spelplats i Gästrikland.

Till detta år har vi en tränarutbildare tillgänglig om ni vill genomföra en inspiration/utbildningsdag eller kväll. Ta chansen och kontakta Kenny Bränberg för att stämma av ett datum, plats och vad ni känner att ni vill genomföra.
En sådan Inspirationsdag/kväll är kostnadsfri.
KONTAKT
Kenny Bränberg
Mobil: 070-582 67 39
E-post: kenny.branberg@gmail.com