Förbundskapten Anders Johansson

Västerbottens Fotbollförbund har förmånen att bjuda in till ett föredrag med F19-landslagets förbundskapten Anders Johansson, som delar med sig av sina upplevelser och erfarenheter av att leda och träna lag på högsta nivå.

Anders Johansson, 50 år, har en gedigen tränarerfarenhet från allsvenska klubbar på såväl dam- som herrsidan (Malmö FF, Djurgårdens IF, AFC Eskilstuna och Vittsjö m fl ) och han har även figurerat i förbundssammanhang under Marika Domanski Lyfors tid med damlandslaget. Han är sedan årsskiftet förbundskapten för Sveriges F18- och F19 landslag.
Datum: 15/6

Tid: 17:00-18:30

Plats: Umeå Energi Arena Sol/pressrummet (ingång i dörren mitt på huvudläktaren)

Kostnad: Gratis

Efter föredraget bjuder Umeå IK FF på fika samt gratis inträde till matchen, Umeå IK FF – Böljan som startar 19.00
Anmälan till föreläsningen görs till Torbjörn Nordström på Västerbottens Fotbollförbund:
Mail: tobba@vffboll.ac.se Tel: 070 - 343 22 99