Bli instruktör för Tränarutbildning C!

Skulle du vilja bli instruktör för Tränarutbildning C?
Vi söker nu nya instruktörer som kan vara med och vara utbildare/instruktörer från 2017 och framåt.

I Västerbotten kommer vi att köra en utbildning för instrukltörer som vill och kan hålla Tränarutbildning C och när du genomfört utbildningen kommer du att vara licensierad instruktör för Tränarutbildning C och kan hålla utbildningar i Västerbotten som förbundet själva arrangerar men även utbildningar där en eller flera föreningar vill att förbundet kommer ut och kör utbildningen föreningsnära. Alla tränarutbildningar arrangeras av Västerbottens Fotbollförbund.

Är du intresserad av att bli instruktör och hålla Tränarutbildning C, och kanske mer, så tveka inte utan skicka ett mejl till joachim@vffboll.ac.se om att du är intresserad så ska jag se till så att Tränarutbildningskommittén får din intresseanmälan. Vi har stort behöv av instruktörer så du behövs!

Tränarutbildning C är två dagar, med ca. tre veckors mellanrum dagarna för att deltagarna ska göra uppgifter hemma. Vi tittar även på ett koncept där vi även kan köra Tränarutbildning C på fyra kvällar, men där är vi inte än.
När det gäller ersättning för att hålla en utbildning ser det ut som nedan idag:
Kursarvode  175 kr/timme
Heldag  1 400 kr
Halvdag  700 kr
Kursansvarig  400 kr
Kurförberedelse/dag  200 kr
Datum för utbildningen är någon av kvällarna tisdag 17/1, onsdag 18/1 eller 19/1 2017 i Sikeå, kl. 17:30-ca. 21:00.
Uppgifter jag vill ha in av dig i intresseanmälan är namn, mobilnummer, föreninsgtillhörighet, utbildning inom fotbolllen (ev. andra utbildningar), lag du tränat och ev. tränar.
Intresseanmälan ska vara inne senast 19/12 2016!
Hör av dig om du funderar på något.

/Jocke Beijer, utbildningskonsulent, VFF