SvFF:s repskap genomfört

Gerhard Sager avtackades efter 23 år i tävlingskommittén. Foto: SvFF.SvFF:s representantskapsmöte på fredagen i Solna innehöll tre frågor som gick till votering innan beslut kunde fattas inför 2018 och följande års tävlingsverksamhet. Det handlade om avbytarsystem i division 2-3 herrar och division 1 dam, förslaget att införa en SM-tävling för 16-åringar på pojksidan samt frågan om dispens för cupsegrare i ungdomsturneringar.
>>> Läs mer om om hur voteringarna slutade på denna sida

Futsal på frammarsch

Klicka för mer info

Svenskt Landslag i Futsal skapas

En otroligt glädjande nyhet för svensk futsal är här.
Förbundet har nu satt igång processen kring att få igång ett svensk damlandslag, och nu annonserar de ut tjänsten efter en förbundskapten som ska leda laget.
>>> Förbundet söker förbundskapten till nytt damlandslag

BLI EN FÖREBILD FÖR UNGA TJEJER!

Västerbottens Fotbollförbund, Västerbottensidrotten samt Umeå Kommun startar en satsning gällande kvinnliga fotbollsledare. Satsningen genomförs tillsammans med Futebol da forca.

Uppdatera era futsalmatcher.

Här kan ni se vilka matcher som inte uppdaterats i fogis med datum, klockslag och anläggning.
Finns er hemmamatch med så uppdatera i Fogis omgående så kan domartillsättningen starta.
Klicka på rubriken för lista på matcherna.

Seniortränarutbildning Light

Är du seniortränare och vill utveckla dig som tränare och samtidigt tycker att den nya seniortränarutbildningen UEFA B är för omfattande och för dyr. Då finns ett alternativ för dig!

FUTSAL tränarutbildning

21 oktober är det dags för FUTSAL tränarutbildning i Umeå. Lars Terström, ass. förbundskapten SvFF FUTSAL landslag, är instruktör.
Sista anmälningsdag: 10 oktober 2017!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter