Regionala Futsalligan Dam

Som vi informerade tidigare så har SvFF förlängt anmälningstiden till den 31/8.
Vi har kontaktat vissa av er och gensvaret har varit otroligt bra, vi har i dagsläget anmälda lag så vi kan spela en Norra och en Södra i distriktet. Riktigt bra då detta är högstaligan på damsidan. Samtliga berörda föreningar har fått anmälningslänken där denna anmälan ska ske.

Under slutet av denna eller början av kommande vecka kommer vi att presentera vilka lag som är anmälda. Listan från SvFF kommer in fredag eller måndag.

Distriktsserien Futsal dam div 3 är också öppen för anmälan till den 31/8.
Hit kan man även anmäla ett lag 2 om man deltar i den regionala ligan.
Tänk på era lag som under fjolåret deltog i F-17, de bör anmäla deltagande i denna serie.

Mer information om distriktets seriespel kommer ut kommande vecka som påminnelse till föreningar och lagens kontaktpersoner.

Förlängd anmälan

SvFF har förlängt anmälningstiden för Regionala Futsalserien Damer.

Anmälan sker via länk nedan.
Fyll i formuläret och klicka på "skicka". När detta är gjort är ni anmälda. För att vara garanterad plats i seriespelet ska anmälan ske senast den 31 augusti.
Vi har idag sju lag anmälda från distriktet men vill givetvis få in några till så vi kan dela upp oss i norra och södra. Den regionala serien är enda vägen till SM detta år så missa inte anmälan, den görs via denna länk: http://fogis.se/anmalanregionalafutsalligan

Har ni frågor hör av er.
VFF:s Futsalkommitté
0910-380 40

Västerbottens FF satsar på Fotbollsutveckling

Västerbottens Fotbollförbund påbörjar en stor statsning på fotbollsutveckling genom att anlita Torbjörn Nordström som Fotbollsutvecklare. I uppdraget kommer Tobba att träffa föreningarnas styrelse, ledare, tränare samt spelare i syfte att lyfta fotbollsverksamheten i länets fotbollsföreningar. Västerbottens FF är mycket nöjda med att få tillgång till Tobbas fotbollskunskaper. Mer information kring denna satsning kommer att delges föreningarnas styrelser.

.

Futsal i Höst

Tiden går snabbt och vi vill redan nu meddela att man kan anmäla sig till Futsal som startar till hösten. Tänk på att futsal har en egen licens så finns inte futsal i er förening kan ni delta i futsal med en annan förening och vara kvar i er förening i fotboll.

För mer information och höstens nyheter och anmälningsinfo, klicka på rubriken.

Inbjudan till höstens kommunfotboll

Nu går det att anmäla sig till höstens kommunfotboll. Samtliga lag som deltagit under våren och vill fortsätta i samma division behöver sålunda inte anmäla sig på nytt utan kommer att lottas in i serier under hösten. Hur man anmäler sig , byter serie m.m finns under denna länk, ett dokument för norra delen och ett dokument för den södra delen.

vasterbotten.svenskfotboll.se/utskick/

Nytt nummer

Utbildning målvakt i förening

Nu kan ni få hjälp från VFF med att höja nivån på målvaktsutbildningen i er förening.
Intresserad? Läs mer här

Norran-TV webbsänder

Norran-TV kommer att webbsända matcher under denna säsong.Vilka matcher som sänds kommer vi att lägga ut på hemsida och/eller Facebook.
Fredag den 12 maj sänder de från Electrolux Home Arena där matchen i div 4 herrar mellan Myckle IK och KAIF spelas. Kommande vecka planeras att sända de två derbyn som spelas i Skellefteå i Herrar div 2 och Damer div 1.

Ni hittar sändningen på norran.se eller via denna länk http://norran.se/avspark
Ni kan givetvis följa matchen i appen Sportswik om endera förening registrerat sig och en rapportör finns på plats.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter