Inbjudan till Licensfortbildning för tränare UEFA-B

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till Licensfortbildning för tränare med UEFA-B diplom.

I enlighet med UEFA Coaching Conventions krav på att införa tränarlicenser genomför Svenska Fotbollförbundet denna fortbildning. Mer information finns att läsa här

Upp- och Nedflyttningar

Här hittar ni svar på era funderingar om hur det ser ut med upp och nedflyttningar för lagen i distriktets serier. I år är det Norrlandskval för herrfyran i vårt distrikt och damer div 3 kan få extra uppflyttningar....

Missa inte anmälan

Nu närmar vi oss sista anmälningsdag till kommande Futsaltävlingar.

Missa inte att anmäla ert lag till Futsalserie, cup och DM. Sista anmälningsdag är den 31 augusti.

DM för 15 och 17 åringar är SM-kvalificerande där segrande lag Pojkar samt finallagen Flickor går vidare till SM.
Ett av gruppspelen i SM spelas i Balderhallen den 9 februari, dit går segrande lag från Pojkar och ett av finallagen flickor, DM-segraren väljer spelplats mellan just Balderhallen i Skellefteå och spelplats i Gästrikland.

Till detta år har vi en tränarutbildare tillgänglig om ni vill genomföra en inspiration/utbildningsdag eller kväll. Ta chansen och kontakta Kenny Bränberg för att stämma av ett datum, plats och vad ni känner att ni vill genomföra.
En sådan Inspirationsdag/kväll är kostnadsfri.
KONTAKT
Kenny Bränberg
Mobil: 070-582 67 39
E-post: kenny.branberg@gmail.com

SM-Futsal i Skellefteå 9 februari

SM UNGDOM
Ett gruppspel i Skellefteå, Balderhallarna, den 9 februari för samtliga grupper och ett arrangeras av Gestriklands FF den 9 eller 10 februari. Segrande lag i DM-finalen väljer spelplats i SM om vi tilldelas fler än två platser.Tidigare år har Västerbotten tilldelats två SM-platser i Flickor 15 och 17, allt tyder på samma fördelning kommande år.

DM för 15 och 17 åringar är kvalificerande till SM, ni har väl inte missat att anmäla er dit? Sista anmälningsdag är den 31 augusti.
Läs mer på - Inbjudan Futsal DM

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter