Tränarutbildning B Ungdom

Västerbottens Fotbollförbund bjuder in till Tränarutbildning B Ungdom. Denna utbildning vänder sig till tränare för ungdomar i åldern 13-19 år och är även en fortsättning på Tränarutbildning C inom SvFF:s utbildningsprogram för tränare.

Min Fotboll - dela matchen, dela upplevelsen

Nu lanseras svensk fotbolls nya app: Min Fotboll. Den sociala appen för Sveriges alla bredd-, barn-, och ungdomslag. SvFF och distrikten står bakom den helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten där syftet är att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn-, och ungdomsmatcher.

Med hjälp av appen kan spelare, ledare och publik dela filmklipp, bilder, referat, resultatrapporter och livesändningar för att dela med intresserade följare. På så sätt kan alla som stöttar ett lag ta del av det som händer kring lagets matcher oavsett vart i landet de befinner sig.

Appen och tillhörande webbsida följer GDPR och Riksidrottsförbundets uppförandekod för personuppgifter. Den innehåller också nya innovativa funktioner för att ge spelare, ledare och föräldrar till unga spelare kontroll över vilken information som publiceras utöver den basinformation som krävs för tävlingens genomförande.

Tillsammans kan vi skapa en härlig bevakning av alla bredd-, barn och ungdomsmatcher i Sverige. Visste du att det spelar över 1000 fotbollsmatcher i snitt om dagen i vårt land? Kom igång med Min Fotboll idag, dela matchen- dela upplevelsen.

Appen finns för nedladdning i App Store och Google Play.

Läs mer på svenskfotboll.se/minfotboll.

Följ våra ungdomar i Futsal SM

Missa inte chansen att följa våra fyra lag i SM-Slutspelet i Helsingborg.

Alla våra lag startar med match på fredag den 1 mars

Anmälan divisionsspel 3-10

Sista anmälningsdag är 15 mars gällande seriespel för barn och ungdomar, kom ihåg att ändra till säsong 2019 i Fogis när ni ska anmäla era lag.

Anmäl till seriespelet & Intersport cup
Dags att anmäla lag till seriespel och Intersport cup.
I inbjudan kan ni läsa mer om sista anmälningsdag, var man anmäler och vilka divisioner som finns.

Nya Spelformer Matris
Då det är mycket som är nytt detta år har vi sammanställt en matris med den viktigaste informationen.

Spelformshäften för varje spelform och spelregler
Länk till häften med information och regler för varje spelform som man kan skriva ut och ha i sin ledarpärm. Finns även ett häfte med spelregler för barn och ungdomsfotbollen där regler för alla spelformer är sammanställda.

Domarutbildning Barn- och Ungdomsfotboll

Svensk fotboll spelar enligt nya spelformer för barn- och ungdomsfotboll.

Detta innebär att ni som förening måste utbilda era föreningsdomare utifrån de nya spelformerna.

Diplomerad förening

VILL ER FÖRENING BLI DIPLOMERAD?

SVENSK FOTBOLLS KONCEPT DIPLOMERAD FÖRENINGINNEBÄR ATT MAN SOM FÖRENING GENOMFÖR EN SJÄLVSKATTNING AV FÖRENINGENS VERKSAMHET.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter