Västerbottens FF satsar på Fotbollsutveckling

Västerbottens Fotbollförbund påbörjar en stor statsning på fotbollsutveckling genom att anlita Torbjörn Nordström som Fotbollsutvecklare. I uppdraget kommer Tobba att träffa föreningarnas styrelse, ledare, tränare samt spelare i syfte att lyfta fotbollsverksamheten i länets fotbollsföreningar. Västerbottens FF är mycket nöjda med att få tillgång till Tobbas fotbollskunskaper. Mer information kring denna satsning kommer att delges föreningarnas styrelser.

.

Futsal i Höst

Tiden går snabbt och vi vill redan nu meddela att man kan anmäla sig till Futsal som startar till hösten. Tänk på att futsal har en egen licens så finns inte futsal i er förening kan ni delta i futsal med en annan förening och vara kvar i er förening i fotboll.

För mer information och höstens nyheter och anmälningsinfo, klicka på rubriken.

Inbjudan till höstens kommunfotboll

Nu går det att anmäla sig till höstens kommunfotboll. Samtliga lag som deltagit under våren och vill fortsätta i samma division behöver sålunda inte anmäla sig på nytt utan kommer att lottas in i serier under hösten. Hur man anmäler sig , byter serie m.m finns under denna länk, ett dokument för norra delen och ett dokument för den södra delen.

vasterbotten.svenskfotboll.se/utskick/

Nytt nummer

Utbildning målvakt i förening

Nu kan ni få hjälp från VFF med att höja nivån på målvaktsutbildningen i er förening.
Intresserad? Läs mer här

Norran-TV webbsänder

Norran-TV kommer att webbsända matcher under denna säsong.Vilka matcher som sänds kommer vi att lägga ut på hemsida och/eller Facebook.
Fredag den 12 maj sänder de från Electrolux Home Arena där matchen i div 4 herrar mellan Myckle IK och KAIF spelas. Kommande vecka planeras att sända de två derbyn som spelas i Skellefteå i Herrar div 2 och Damer div 1.

Ni hittar sändningen på norran.se eller via denna länk http://norran.se/avspark
Ni kan givetvis följa matchen i appen Sportswik om endera förening registrerat sig och en rapportör finns på plats.

Grönt Kort inom Västerbottensfotbollen

Grönt Kort - För en schysstare fotboll i Västerbotten

Tillsammans med fotbollsklubbarna vill Västerbottens Fotbollförbund och Länsförsäkringar Västerbotten bidra till en schysstare stämning på länets fotbollsplaner, samt lyfta fram alla goda föredömen som finns inom fotbollen. Genom Grönt Kort gör vi det möjligt att tillsammans uppmuntra positiva insatser på fotbollsplanen och därmed belöna våra ungdomar som är beredda att visa omtanke för andra.

SvFF inför tränarlicens

För knappt ett halvår sedan införde SvFF tränarlicenser för alla som har genomgått SvFF:s UEFA Prorespektive UEFA A-utbildning, och är innehavare av UEFA Pro eller UEFA A-diplom. Nu är det dags att göra det även för UEFA B.

Futsal planeras

Första kommittémötet för futsalkommittén, tidigare har futsalverksamheten ingått som ett utskott i Tävlingskommittén.
- I tisdags träffades den nya futsalkommittén för första gången och startade planeringen för kommande säsong. Redan nu så är inbjudan till.......

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter